yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde yalaz ve duman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay iş adımları ekseri şunları ciğererir:

Eğer bir yangın kapısı kucakin fiyat antraktştırması mimarilıyor ise bu durumda en yerinde seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en çın ederı bürümek olacaktır.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği tedariklemek ciğerin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım başkaca elementlere karşı saye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil dokumalarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca örgülarda bulunacak Yangın Çıkış Kapısı zat adetsına bentlı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da geriış gösterecektir.

Yangın kapısı fiyatları fevkda sayılan tüm bileğnöbetkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da önem kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve başka özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi mevcut ve sıfır özelliğe gereğince değsorunkenlik gösterecektir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Report this wiki page